Nabídka pohoštění ve vinném sklípku

Nabídka pohoštění

Ve vinném sklípku nabízíme 3 základní pohoštění formou rautu, z nichž si jistě vybere každý. Zakládáme si na tom, že veškeré suroviny jsou čerstvé, kvalitní a místní. Regionální charakter je zachován nejen s ohledem na tradiční jídla a receptury, ale také s ohledem na skutečnost, že je vše nakupováno od místních dodavatelů. Do menu zařazujeme pokud možno sezonní suroviny. Nabídka rautů plně uspokojí i náročnější zákazníky.



KYJOVSKÝ STŮL (jednoduché pohoštění – studený bufet)

Studený raut

  • uzeninová mísa: moravské uzené, klobásy, anglická (100 g/os.)
  • kuřecí roláda po mlynářsku (100 g/os.)
  • sýrová mísa (Eidam, Niva, Balkán, uzený sýr, hrozno, hrušky, salát; 60 g/os.)
  • kanapky (celozrnná se šunkou, s uzeným sýrem; 2 ks. /os.)
  • chuťovky (klobásová, s anglickou slaninou a sušenou švestkou, sýrová s hroznovým vínem; 4 ks / os.)

Saláty a pomazánky

  • zeleninový salát s balkánem - Šopský salát (50 g/os.)
  • nivová pomazánka s cibulí (50 g/os.)

Přílohy

  • banketky mix. sgv (4 ks/os.)
  • chléb (200 g/os.)

Deserty

  • patenty s povidly a mákem (1 ks/ os.)
  • sezonní ovoce mix (100 g/ os.)

Cena komplet menu: 276 Kč /1 osoba vč. DPH



MORAVSKÝ STŮL (pohoštění formou studeného i teplého rautového stolu)

Teplý raut

  • Hovězí gulášek (80 g/os.) , cibule, křen
  • Miniřízečky vepřová krkovička (80 g/os.)
  • Miniřízečky kuřecí (80 g/os.)

Studený raut

  • sýrová roláda (50 g/os.)
  • uzeninová mísa: moravské uzené, klobásy, anglická (50 g/os.)
  • pestrý výběrový sýrový talíř (Camembert, Parenica uzená / neuzená, Korbáček, Čerstvý sýr s pažitkou a česnekem, hroznové víno, jablka - 50 g/os.)
  • chuťovky (klobásová, s anglickou slaninou a sušenou švestkou, sýrová s hroznovým vínem; 4 ks / os.)

Saláty a pomazánky

  • zeleninový salát s balkánským sýrem – Šopský salát (50 g/os.)
  • domácí škvarková pomazánka (20 g/os.)

Přílohy

  • banketky mix. sgv (3 ks/os.)
  • chléb (100 g/os.)

Deserty, ovoce a pochutiny

  • svatební koláčky s tvarohem (4 ks/ os.)
  • patenty s povidly a mákem (1 ks/ os.)
  • sezonní ovoce mix (150 g/ os.)

Cena komplet menu: 365 Kč/1 osoba vč. DPH



SLOVÁCKÝ STŮL (bohaté pohoštění formou studeného i teplého rautového stolu)

Teplý raut

  • kachní rautové kousky (100 g/os.)
  • kuřecí paličky na grilu (2 ks /os.)
  • vepřová panenka ve slanině (60 g/os.)
  • vepřové žebírka, hořčice a jablečný křen (200 g/os.+ přísady)

Studený raut

  • kuřecí roláda po mlynářsku (60 g/os.)
  • vepřová roláda po cikánsku (60 g/os.)
  • pestrý výběrový sýrový talíř (Camembert, Parenica uzená / neuzená, Korbáček, Čerstvý sýr s pažitkou a česnekem, hroznové víno, jablka - 60 g/os.)
  • paštika z kachních jater (50 g/os.)
  • chuťovky (klobásová, s anglickou slaninou a sušenou švestkou, sýrová s hroznovým vínem; 4 ks / os.)
  • rohlíčky plněné slaninou a chřestem (1 ks/ os)

Saláty a pomazánky

  • zeleninový salát s balkánským sýrem – Šopský salát (50 g/os.)
  • nivová pomazánka s cibulí (50 g/os.)

Přílohy

  • bramborový knedlík (50 g/os.)
  • brambory gratinované se smetanou (100 g/os.)
  • zelí červené (100 g/os.)
  • banketky mix. sgv (4 ks/os.)
  • chléb (200 g/os.)

Deserty, ovoce a pochutiny

  • svatební koláčky s tvarohem (4 ks/os.)
  • domácí pecák s povidly (1/6 na os.)
  • sezonní čerstvé ovoce mix (200 g/os.)
  • mandle čerstvě pražené (50 g/os.)

Cena komplet menu: 595 Kč/1 osoba vč. DPH

Poznámka k množství a cenám v celé nabídce:
- gramáže pokrmů s kostí jsou uvedeny s kostí
- váha tepelně zpracovaných pokrmů je v syrovém stavu
- váha produktů studené kuchyně je obvykle ve finálním stavu
Všechny ceny zahrnují DPH 15% (cateringové služby bez obsluhy)

Nápoje
- zdarma se poskytuje voda ve džbánech
- ostatní nápoje (pivo, nealko, káva..) po dohodě

Obsluha
Cateringové služby jsou poskytovány pro 10 a více osob. Ve vinném sklípku Kyjov, s ohledem na kapacitu sklípku, nedoporučujeme akci pro více než 35 hostů. Cena služeb zahrnuje dovoz cateringu vč. jeho založení na rautový stůl s příslušenstvím (příbory, ubrousky..), příp. zapůjčení chafingů (nádoby udržující pokrmy v odpovídající teplotě) a dalšího potřebného vybavení. Obsluha není standardně zajišťována. V případě požadavku na obsluhu je toto možné po dohodě zkalkulovat a zajistit.

Pokud požadujete upravit či doplnit menu, pokusíme se Vám vyjít vstříc (zabíjačkové speciality v zimním období atd.) Kompletní nabídku cateringu a teplé kuchyně naleznete ZDE.

Délka posezení ve sklípku je obvykle 5 - 6 hodin (např. 19:00 - 01:00, skončení max. do 01:00, prodloužení možné po dohodě).

Nabídka vína a degustace
Víno si klienti vybírají z aktuální nabídky kvalitních vín místních regionálních vinařství. Nejlepším a doporučeným řešením je objednaná degustace, kde se klienti seznámí s nabídkou vín, která jsou jim následně po degustaci k dispozici. Nabídku degustací naleznete ZDE.